En hyggelig by i det midtjyske

Seværdigheder

Randers er en by i Østjylland med 62.586 indbyggere, hvilket gør den til Danmarks 6. største by. I Østjylland er Randers den næststørste by efter Aarhus. Byen ligger 39 kilometer nord for Aarhus ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende og samtidig i bunden af Randers Fjord med stejle bakker på nordsiden.

Se et udpluk af alle de spændende opleveleser du kan få i Randers og der er også mere inspiration at hente på Visit Randers.

Djurs Sommerland
Forlystelsesparken der er kåret som “Best Family Park of the Year” i Europa. Oplev Danmarks største rutschebaner og 60 sjove forlystelser.
Læs mere

Randers Regnskov
Under de tre store kupler i Randers Regnskov oplever du Danmarks eneste tropiske zoologiske have med mere end 250 dyrearter.
Læs mere

Elvis Museum
Oplev det eneste stationære Elvis Museum uden for USA i en atmosfære af sydstatscharme og stil på Memphis Mansion.
Læs mere

Water & Wellness Randers
Et vand-eldorado for både børn og voksne med danmarks længste indendørs vandrutsjebane og skønne wellness- og fitness faciliteter.
Læs mere

Skandinavisk Dyrepark
Tag familien med på udflugt og få en oplevelse med dyr, der har det vildt. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.
Læs mere

Naturoplevelser mm.
Tag på sejltur på Gudenåen eller besøg Kyst- og fjordcentretKlatreparken RandersVerdenskortet ved Klejtrup SøGASmuseetUdbyhøj Strand – og meget mere

Gammel Estrup Museum
Oplev en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde og hvor museet har eksisteret siden 1930.
Læs mere

Mellerup-Voer færgeovergang
Nem og hyggelig genvej til den anden del af Djursland, der er fyldt med smuk natur, lokale producenter og mange spændende oplevelser.
Læs mere